joi, 8 martie 2012

Coca-Cola


Cine nu a baut macar odata Coca-Cola? Si cine nu a auzit macar odata cat de daunatoare este aceasta bautura? Ei bine in cele ce urmeaza va voi spune cateva lucruri foarte interesante despre ea. Enjoy!:)

1. Coca-Cola prima data a fost creata in culoarea verde.
2.Coca Cola initial a fost facuta pentru a vindeca mahmureala si durerile de cap.
3.Daca toate sticlele din lume de Coca-Cola ar fi stivuite cap la cap, acestea ar ajunge pana la Luna si inapoi de mai mult de 1600 de ori!
4.Coca-Cola este foarte buna in curatarea petelor de sange si adesea in Statele Unite este utilizata pentru a curata sangele de pe sosele dupa un accident!
5.Coca-Cola poate fi utilizata pentru a elimina grasimea de pe haine! Este foarte simplu, se toarna o doza in cuva, se adauga detergent si se foloseste un ciclu normal de spalare.
6.O sticla de Coca-Cola are o scara a pH-ului de 2,8 si ar putea dizolva un cui in doar 4 zile!
7.Coca-Cola a ajutat la crearea imaginii de acum a lui Mos Craciun!
8.Coca-Cola fabrica atat de multe bauturi incat daca ar fi trebuit sa incerci una pe zi ti-ar trebui 9 ani sa le gusti pe toate.
9.Logo-ul Coca-Cola este recunoscut de 94% din populatia lumii!!
10.O persoana consuma in medie un produs Coca-Cola o data la patru zile.
11.Mexicanii consuma mai multe produse Coca-Cola decat americanii, britanicii, indienii si chinezii la un loc.
12.Coca-Cola foloseste 300.000 de tone de aluminiu pentru dozele sale in fiecare an, numai in SUA, adica 17,4% din productia totala de aluminiu a tarii.
13.In Romania, Coca-Cola imbutelieaza in fabricile din Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei o gama larga de produse, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Scheweppes), necarbonatate (Cappy Tempo), nectaruri (Cappy Nectar), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy).
14.Brandul Coca-Cola valoreaza 74 miliarde de dolari, mai mult decat Budweiser, Pepsi, Starbucks si Red Bull la un loc.


Un comentariu:

  1. Cola poate manca rugina distruge oul facandu-l intr-un fel de gelatina si branzeste laptele .Acestea sunt putine cazuri!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere